HALLGATÓNKKAL KÉSZÍTETT INTERJÚT A BORSMENTA

Magyar Dániel másodéves szőlész-borász mérnök szakos hallgató beszélt a Borsmenta szaklapnak arról, milyen az élet az egyetemen, és milyen lehetőségeket kapnak az itt tanulók.

 

– A város egy olyan borvidék szívében fekszik, ahol rendkívül sok a lehetőség egy szőlész-borász szakos egyetemista számára. Különös kegyelmi állapot, hogy karnyújtásnyira vannak a szőlőtőkék, a nagyszerű borászatok, és hogy kék és fehér szőlő egyaránt kiváló minőségben terem. Itt mindent meg lehet tanulni, ha egy hallgató nyitott és érdeklődő. Ráadásul a duális képzési rendszer arra is lehetőséget ad, hogy az elméleti ismeretekkel párhuzamosan a gyakorlati tudást is megszerezzen – fogalmazott a szaklap kérdésére Magyar Dániel.

 

 

 

 

Hallgatónk beszél arról is, hogyan, miért került gyakorlatra az egerszalóki St. Andrea Pincészethez, s hogy miért választotta az Eszterházyt. Igazán érdekes interjú, érdemes elolvasni!

 

Induló szakjaink részletes leírásáért keresd fel alábbi oldalunkat. Ha a duális képzési forma iránt érdeklődsz, olvasd el tájékoztató cikkünket, és ismerd meg a képzési formában résztvevő hallgatóink véleményét is!

 

Felvi 2021 menüpontunkban újabb felvételi tartalmakat találsz!


< Vissza

IOT
Tudásközpont

Élelmiszer-
tudományi
és Borászati
Tudásközpont

EST
Tudásközpont

INNORÉGIÓ
Tudásközpont

Oktatáselméleti,
Oktatástervezési
és Módszertani
Tudásközpont